Propaganda mincinoasa !!!”Profesor” manjit !!!

Din diverse surse,am ajuns sa investigam inca din anul 2010,o situatie cel putin ciudata,ce isi avea ca loc de desfasusare Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii Bucuresti,catedra condusa de prof. univ. Marius Diaconescu,certificat ca fiind expert în istoria medievală a Transilvaniei şi în relaţiile româno-maghiare!!!In directa colegialitate,alaturi de acest element propagandist,ca aghiotant probabil,isi desfasoara activitatea si Antal Lucaci.Astfel,Marius Diaconescu preda Istoria medievala a romanilor in stilu-i caracteristic probabil indoctrinat in timpul bursei primite si efectuate la Budapesta,loc in care si-a si perfectionat cunostintele in ceea ce priveste vorbirea limbii maghiare,chestiune ce o face fluent!

Impreuna cu Antal Lucaci,cei doi au in subordine Cabinetul de Istorie al Transilvaniei,aflat la etajul 3 al Universitatii!Propagandistul Marius Diaconescu,isi arata mahnirea la unul dintre cursurile prezidate de el,fata de un student maghiar,originar din Covasna,declarand ca „ii pare foarte rau si este chiar pacat ca nu vorbesti limba maghiara”,completand in alta situatie dar in acelasi mediu academic,cu o sesiune de plans (la propriu) cand a „predat” studentilor prabusirea Regatului Ungar, în urma bătăliei de la Mohács din anul 1526 !!!

Propagandistul Marius Diaconescu mai are in atributie si supervizarea directa asupra stagiaturii studentilor la Arhivele Nationale,chestiune cel putin periculoasa!Desigur,daca studentul este „receptiv” la mesajul transmis,acesta din urma se poate trezi cu o bursa surpriza…exact,la Budapesta!

Ca incheiere,adaugam faptul ca una din actiunile inceputului de toamna deja s-a hotarat a fi atentionarea distinsului „profesor”,cu privire la manualul pe care il ofera spre studiu(n.a. autor fiind profesorul sau de la Budapesta),impreuna cu datele de studiu si modul in care acesta o percepe ca fiind cea corecta!Ne indoim amarnic ca adevarul referitor la problema Transilvaniei nu este destul de relevant pentru „profesorul” propagandist,dar totusi,ne-am propus sa il tragem putin de maneca…spre Tara lui,sau sa-l impingem…spre tara angajatoare!

Traiasca Romania Mare !!!

Reclame

Posted on 20/07/2011, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: